Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mi történik a próba során?
A próba ideje kb. egy óra, amely idő alatt elég sok ruhát meg tudunk próbálni. Kérjük, hogy mielőtt jössz ruhapróbára, a honlapunkról írjad összeg azoknak a modelleknek a nevét, amelyeket szeretnél megpróbálni. Ez nekünk egy támpont arra vonatkozólag, hogy milyen stílusú ruhát keresel. Ha tanácstalan vagy, kérd ki a szalonban dolgozó tanácsadók véleményét, engedd, hogy javasoljanak Neked modelleket, hiszen az elmúlt évtizekedben nagyon sok menyasszonyt kiszolgáltak, így rengeteg rutinnal rendelkeznek. A próbának van egy egyszeri 5.000,- Ft-os díja, amely összeget természetesen teljes egészében beszámoljuk a kölcsönzési vagy vételárba. A próba során lehet fotózni, mivel ez megkönnyíti a választást, bár tudnod kell, hogy egy telefonnal készült fotó nem ugyanaz, mint amit a tükörben látsz. Ne ijedj meg, ha a kiválasztott ruha nem passzol teljesen, hiszen az igazító próbák arra valók az esküvő előtt, hogy a nagy napon tökéletesen álljon. 

Honnét tudom, hogy melyik ruha az eredeti?
Minden ruha gyártójának a honlapján szerepelnek az eredeti ruhákat forgalmazó partnereik, márkakereskedéseik!
(pl: www.sanpatrick.com, www.modeca.com, www.morilee.eu) Ha ezekben a hivatalos felsorolásokban nem szerepel a szalon, ahol ruhát próbálsz, akkor erősen meg kell kérdőjelezni a ruha eredetiségét! Sajnos nagyon sok szalon visszaél a márkakereskedők hivatalos fotóival, és azzal próbálja meg eladni a lemásolt ruháit, ami sosem tud olyan lenni, mint az eredeti, mivel sem anyagukban, sem a szabásukban nem olyan, mint az eredetinek.

Mennyi idővel korábban kell lefoglalni a ruhát?
Mivel a ruha stílusa, vonala befolyásolja a vőlegény öltöny színét és fazonját, illetve az esküvői dekorációt is, ezért a válasz: Minél előbb, annál jobb! Az új kollekció általában minden év október végére megérkezik, akkor elkezdődhet a próbálgatás.

Kivel és milyen öltözékben menjek ruhapróbára?
Ajánlatos két vagy három kísérővel érkezni a próbára. Mindenképpen olyan embereket válassz, akiknek az ízlésében teljesen megbízol! Fontos, hogy ismerjék az egyéniségedet, de ne akarják feltétlen rád előltetni a véleményüket. Kérjük, hogy a ruhák tisztasága szempontjából a lehető legkevesebb sminkben gyere a próbára, ha lehet mellőzd a folyékony alapozó és rúzs használatát, mivel foltot hagyhat a ruhán. Ha szükséges, tudunk próbacipőt biztosítani neked, ha pedig már megvan az esküvői cipőd, akkor azt hozzad magaddal, de akár nálunk is vásárolhatsz!

Mit tartalmaz a bérleti díj és mennyibe kerül a ruha?
A bérleti díj tartalmazza a kölcsönzött menyasszonyi ruha tisztíttatását, méretre alakítását, szükség esetén az abroncs, stóla, kiskabát kölcsönzését is. A fátyol kölcsönzését nem tartalmazza, mivel van akinek nem kell fátyol, valakinek rövid, van akinek hosszú fátyol kell. A ruhák kölcsönzési díja 80.000 - 300.000,- Ft-ig terjed, modelltől függően. A ruhák köcsönzési díjáról telefonon, emailben, smsben nem áll módunkban felvilágosítást adni, csak a személyes ruhapróba során. A kölcsönzött ruhát esküvő hetében csütörtökön vagy pénteken (előzetes próbák és egyeztetés alapján) adjuk ki, és utána hétfőn 12.00 óráig kérjük visszahozni a kiegészítőkkel együtt. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag a ruha később kerül vissza, annak pródíja 10.000,- Ft/nap. 

Mennyi a foglaló összege, és hogy tudok fizetni?
A foglaló összege 50.000,- Ft. Készpénzzel és bankkártyával is tudsz nálunk fizetni.